Konstutställningen The Art of Zhen Shan Ren visas i Krämaren, Örebro

posted in: Aktuellt | 0

Konstutställningen The Art of Zhen Shan Ren visas i Krämaren, Örebro (ingång från Köpmangatan)
Välkommen till Vernissage lördag 12 november kl. 12.oo. Invigning av landshövding Rose-Marie Frebran och Behcet Barsom, ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Utställningen pågår 12-26 november
Öppet: vardagar 10-19, lördag och söndag 10-16

Bokning av guidade visningar för grupper, kontakata Cristina Nicolae, e-post cristina.ioana@lightmail.se

The Arts of Zhen Shan Ren – Sanningens Godhetens och Tålamodets konst. Inspirerande och gripande. Aktuell och tankeväckande. Tidlös och universell. Utställningen bygger på sju teman, bland dem; Kultiveringens skönhet, Förföljelsen i Kina, Fredligt motstånd.

I år är det 12 år sedan förföljelsen av Falun Gong-utövare påbörjades i Kina.Konstutställningen The Arts of Zhen Shan Ren visar en gripande skildring av förföljelsen och människor med modet att stå upp emot ondska, i hopp om föränd­ring. Utställningen innehåller flera prisbelönta verk och har visats i över 40 länder och 200 städer.